Internasjonalt Marked - Arendal kommune

Internasjonalt Marked

Strandgaten og Torvet 25.-26. august 2023

Internasjonalt Marked - Klikk for stort bildeInternasjonalt Marked

Etter fem års fravær grunnet budsjettkutt og koronavirus er Internasjonalt Marked endelig tilbake. Denne gang har vi "lånt bort" markedet til Streetfood Arendal og stedet blir Strandgaten og Torvet. 

Strandgaten vil bli stengt av på hjørnet mot Østregate, og matselgere og selgere av håndverk/andre varer vil ha sine boder på parkeringsplassene på begge sider av Strandgaten og mot Torvet. Det blir satt opp ekstra sitteplasser på Torvet.

Boder, aktiviteter og underholdningsinnslag

I tillegg til salg av mat og andre varer ønskes det aktiviteter og underholdningsinnslag på Streetfoods to scener. Det er en scene ute i bakgården og en inne. Canal Street vil hjelpe til med å sette sammen en fint program med alle som har lyst til vise fram noe på scenen, enten det er musikk, dans eller andre typer opptredener. 

Foreløpig pris for en matbod er 4000 kr. Det inkluderer telt, 1 x 16A 1-fas 230, lagringsplass i kjøl, bruk av kjøkken til prepping av mat ved behov, og avfallshåndtering. 

Når det gjelder bruk av strøm blir det en dialog med hver enkelt om det, men man vil måtte betale ekstra for større strømbehov enn det som er nevnt over. 

Påmelding

De som har lyst til å delta kan melde sin interesse til Ingrid Zaar på Streetfood Arendal. Hun har e-post ingrid@streetfoodarendal.no

Fortell litt om hva dere ønsker å selge, for eksempel meny matkonsept, hvilken aktivitet dere kunne tenke dere å tilby eller hva dere ønsker å gjøre på scenen. 

Om Internasjonalt Marked

Internasjonalt Marked ble startet av Arendal kommune og var det første av sitt slag i Norge - et fargerikt møte mellom ulike kulturer og kulturytringer.  Her blir man hensatt til en travel markedsplass på sydligere breddegrader, med salg av mat og andre produkter fra hele verden, informasjonsboder, dans, musikk, gjøglerier, oppvisninger og mye mer. 

Markedet ble arrangert for første gang som eget arrangement i Arendal sentrum i 1994, men hadde sin spede start allerede i 1990. Da inngikk det i Åpent Hus på Arendal Internasjonale Kultursenter (nå Munken). 

Internasjonalt Marked på Facebook

Kontakt oss

Kontaktperson
Ingrid Zaar
ingrid@streetfoodarendal.no 

Arrangementsadresse
Streetfood Arendal
Strandgaten
Torvet
Vis i Google kart​​​​​​​

Åpningstider

Fredag 25.august kl 15:00-22:00
Lørdag 26.august kl 12:00-22:00