Ung Arena

Hos oss kan du snakke om det du ønsker selv! Ingen problemer er for store eller for små. For oss er ungdommen alltid i sentrum og vi er der hvis du trenger hjelp eller støtte. Vi tilbyr individuelle samtaler, gruppesamtaler, aktiviteter og mer til ungdom og unge voksne mellom 13 og 20 år.  Vi har base på Kulturkammeret, men det er godt mulig du treffer på oss ute i byen også. Det er helt gratis og uforpliktende å komme til oss.

Du velger selv om du vil avtale time eller bare droppe innom i åpningstidene våre. Vi kan kontaktes på telefon og e-post. Når du tar kontakt med oss vil vi bli enige om hva som er riktig hjelp for deg basert på dine ønsker. Vi har også god oversikt over tjenester og tilbud i Arendal, og kan hjelpe deg med å komme i kontakt med dem dersom du har behov for det.

Kontakt oss på ungarena@arendal.kommune.no

Åpningstider:

Tirsdag: kl. 10–18
Annenhver onsdag (oddetalls uker): kl. 10–18
Fredag: kl. 10–16

Vi er fleksible og kan møte deg utenfor disse åpningstidene ved avtale.
Tilbudet vil bli utvidet dersom behovet er stort.

 

Kontaktinformasjon

Kathrine Johnsen Schmid
Prosjektleder
E-post
Mobil 90 26 17 39

Hun har lang og god erfaring med forebyggende arbeid for ungdom. Hun er mega-engasjert og har en enorm raushet for ungdom og foreldre. 

Malene Ettestøl
Prosjektleder
E-post
Mobil 90 70 16 01

Hun har jobbet hele sitt yrkesliv med barn og ungdom, og sammen med Kathrine trives hun best med arbeid med ungdommene, og deres behov for å skape en bra ungdomstid.