UngKultur

UngKultur har ansvar for driften av Kulturkammeret og ungdomstilbudet Smia. I tillegg til dette har vi flere prosjekter som er en integrert del av avdelingen; Ung Arena, Playmaker og FilmLabUng.

Ungdomstilbudet Smia

Smia er et møtested for ungdommer. Her kan du spille biljard, playstation, uno, tegne, danse, lage musikk, game, spille rollespill eller bare komme og henge med venner. Det blir servert gratis middag.

Vi har et eget gamingrom; "Nettverket", som er en del av ungdomstilbudet. Her kan du game med nye og gamle venner i et space tilrettelagt for gaming. Vi har 10 gamingmaskiner med et utvalg spill som er populære akkurat nå. Det har alltid en ansvarlig voksen tilstede i åpningstiden og rommet skal oppleves trygt for alle som er der. Gamingrommet kan bookes utenom åpningstid av grupper som ønsker å ha LAN eller annen e-sport relatert aktivitet. Ta kontakt med oss via booking@kultur-kammeret.no.

For best mulig kommunikasjon mellom oss og ungdommene / barna som besøker klubben bruker vi SPOND. Her er lenken for ungdomsklubben og lenken for juniorklubben.

Åpningstider

Ungdomsklubb (13–20 år)

Tirsdag kl. 14–20
Onsdag kl. 14–20
Fredag kl. 14–21

Juniorklubb (5.–7. klasse) 

Torsdag kl. 14–19

Nettverket Gamingrom (13–20 år)

Tirsdag kl. 14–20
Onsdag kl. 14–20 (kun for jenter og skeive)
Fredag kl. 14–20

Ung Arena (13–20 år)

Tirsdag kl. 10–18
Annenhver onsdag (oddetalls uker) kl. 10–18
Fredag kl. 10–16

FilmLab Ung (13–20 år)

Tirsdag kl. 14–18
Torsdag kl. 14–18

Prosjekter

Ung Arena er et tilbud hvor ungdom kan komme og prate om det de selv ønsker. For oss er ungdommen alltid i sentrum og vi er der hvis du trenger hjelp eller støtte. Vi tilbyr individuelle samtaler, gruppesamtaler, aktiviteter og mer til ungdom og unge voksne mellom 13 og 20 år. Les mer om Ung Arena

FilmLab Ung er et nytt filmverksted på Kulturkammeret for ungdom mellom 13-20 år i Arendal. Her får de veiledning og hjelp til å bygge deres ferdigheter innen filmproduksjon. Vi arrangerer kurs ledet av profesjonelle filmskapere for å hjelpe ungdom som har lyst til å lære å produsere film. I tillegg tilbyr vi utstyr og et visuelt studio for filming, fotografi og streaming. Tilbudet er gratis. Les mer om FilmLab

Playmaker skaper positive gatebaserte aktiviteter som streetbasket, gatefotball, parkour, skating og DJ'ing rundt omkring i Arendal. Aktivitetene er ungdomsledet, fleksible, åpne, inkluderende og varierte. Har du lyst til å bli Playmaker og bli med på å utforme og arrangere disse aktivitetene, kan du melde deg på via nettsidene deres. Link til Game Norges nettside

avtrykk er et fordypningstilbud ved Arendal Kulturskole i samarbeid med Bomuldsfabriken Kunsthall og UKM (ung kultur møtes), og går ut på at ungdommer mellom 13–18 år skal fordype seg i en valgt kunstform. De vil veiledes av profesjonelle kunstnere som går over totalt 3 workshops. Elevenes arbeid skal stilles ut på Bomuldsfabriken Kunsthall i deres ungdomsgalleri Cotton Club. Les mer om avtrykk.

Kontaktinformasjon

Harald Halvorsen
Avdelingsleder
E-post
Mobil 46 62 48 24
Benjamin Pyke-Lindtveit
Kulturkoordinator
E-post
Telefon 47 05 00 91
Philip Van Eck
Prosjektleder Koordinert Kulturarbeid
E-post
Unni Stabell-Hansen
Grafisk designer og Kulturarbeider
E-post
Geir Emanuelsen
Fagarbeider
E-post
Telefon 95 96 55 46
Sissel Olsen
Fagarbeider
E-post
Colin Berry
Adjunkt
E-post
Bård Torstensen
Kulturkoordinator/fagarbeider
E-post
Telefon 94 16 23 63