Bookinger for sommeren må legges inn slik at de kan godkjennes innen 5 juli

Velkommen til Kulturkammeret

Kulturkammeret er et hus fullt av liv og kreativitet! Her finner du Arendal Kulturskole hvor du kan lære å spille instrumenter, synge, spille i band og lage visuell kunst, og så har vi Ung Kultur som står bak ungdomsklubben og juniorklubben i Smia. På Kulturkammeret kan du også leie lokaler til møter, skolearbeid eller arrangementer.  

To ungdomsjenter går ute og ser inn i kameraet. Photo by Elias Jonassønn on Unsplash

 

 

Smia Ungdomsklubb


Smia er en ungdomsklubb for deg mellom 13 og 20 år. Smia er et samlingspunkt for ungdom midt i sentrum med gratis mat, vennskap, biljard, gaming, kortspill og gode samtaler. Eller så kan du bare henge med ungdomsarbeiderne hvis du vil?

Kom som du er og ta med deg en venn!

 

UngKultur

Et nærbilde av hender som spiller piano Photo by Jordan Whitfield on Unsplash

 

 

Kulturskolen

 

Om du vil lære deg å male, synge, spille gitar, teater eller cello så er kulturskolen plassen for deg. Vi tilbyr ulike fag, muligheter og opplæring innenfor visuell kunst, drama og musikk til nærmere 600 barn og unge hver uke.

 

Arendal Kulturskole

To menn som spiller gitar og synger på scenen Photo by Parker Coffman on Unsplash

Øvings- og produksjonslokaler

 

Har du et band, teatergruppe, strykekvartett, maleklubb eller dansegruppe som trenger øvingsrom? Vi har stadig inne profesjonelle teatergrupper som forbereder seg til forestilling, band som gjør preproduksjoner til turné i blackboxen vår, rappere som lager hits i studio eller cosplayere som ferdigstiller kostymer i kunstrommet vårt. Hvis du ønsker å drive med noe kreativt er det stor sjanse for at vi kan hjelpe deg med lokale. Det er gratis å bruke, men krever nøkkelkort.

 

Leie Lokaler

 

Bilde av en playstationkontroll Photo by Luis Villasmil on Unsplash

 

 

Nettverket 

 

Nettverket er en sosial møteplass for deg som vil dele din glede for gaming og datakultur med andre. Kanskje elsker du videospill, couch-coop, ganking, VR, 3D-printing eller rollespill? Vi tilbyr gaming på PS5, Nintendo Switch og PC, digital kunst og mye mer. Vi har til og med en egen dag hver uke kun for jenter!

 

UngKultur

 

 

En ung jente som sitter foran en laptop og gjør lekser Photo by Annie Spratt on Unsplash

 

 

 

Juniorklubb

 

Juniorklubben er Smia for deg på 5-7. trinn. Juniorklubben er en åpen møteplass for deg som vil få nye venner, knuse en gammel venn i UNO eller sitte og tegne litt mens du venter på timen din på kulturskolen.

 

UngKultur

 

Publikum ler av noe en foredragsholder sier Photo by wes lewis on Unsplash

 

 

Lokaler til leie

 

Vi huser jevnlig konferanser, informasjonsmøter, debatter, kurs og seminarer for opptil 200 mennesker. Kulturkammeret har flere store multisaler med universell utforming og mindre møterom for små presentasjoner. 

 

Leie lokaler