Snakk med oss i næringsavdelingen

Bilde av Kåre Andersen, næringssjef Arendal kommune - Klikk for stort bilde
Bilde av Erik Bøylestad Nilsen, senior næringsrådgiver Arendal kommune - Klikk for stort bilde
Bilde av Brit Maria Marcussen, næringsrådgiver Arendal kommune - Klikk for stort bilde
Bilde av Mats Winther Maltby, kommunikasjonsrådgiver i Arendal kommune - Klikk for stort bilde
Bilde av Linn Juul-Petersen, næringsrådgiver Arendal kommune - Klikk for stort bilde
Bilde av Nina Hopstock, næringsrådgiver i Arendal kommune - Klikk for stort bilde
Bilde av Inge Juul-Petersen, bedriftsrådgiver og grunderhjelp i Arendal kommune. - Klikk for stort bilde

Arendal kommune har et ansvar for å tilrettelegge for utvikling og vekst. Vekst i næringslivet antas å være den viktigste faktoren for dette. Ved å tilrettelegge for ny næring blir Arendal kommune attraktiv, skaper nye muligheter og tiltrekker seg flotte, dyktige innbyggere og arbeidsplasser.

Har du, eller ønsker du å starte bedrift i Arendal? Da ønsker vi å legge forholdene til rette for at du og din bedrift skal få de beste betingelsene for å kunne utvikle dere i kommunen vår.

Planlegger du å flytte bedriften din til Arendal og trenger veiledning eller næringsarealer til din bedrift? Vi kan hjelpe deg på veien.

Kontakt oss gjerne direkte eller på naering@arendal.kommune.no.

Vi snakkes.

Næringssjef