Internasjonalt Marked

Internasjonalt Marked 2015 - Klikk for stort bildeInternasjonalt Marked

Om Internasjonalt Marked 

Internasjonalt Marked ble arrangert for første gang som selvstendig arrangement 1994 og markerte sitt 25-årsjubileum i 2018. Men den spede starten var allerede i 1990 og påfølgende år, da arrangementet inngikk i Åpent Hus på Arendal Internasjonale Kultursenter (nå Munkehaugen kultursenter). 

Markedet var det første av sitt slag i Norge og har samlet flere tusen mennesker hvert år, i et fargerikt møte mellom ulike kulturer og kulturytringer. I en aroma av herlige matdufter blir Kanalplassen omgjort til en travel markedsplass og hensetter oss i et par dager til sydligere breddegrader. Her er det salg av mat og andre produkter fra ulike steder i verden, samt informasjonsboder. Fra scenen bys det på kulturelle innslag som dans, msusikk, akrobatikk, oppvisninger, med mer.

Program

I tillegg til markedet på Kanalplassen, ble 25-årsjubileet i 2018 markert med parade og arrangementer på ulike steder i byen. 
Program 2018   

Historikk og bilder fra tidligere markeder

Les om markedet fra starten i 1994 og se bilder og avisutklipp

Internasjonalt Marked på Facebook

Fant du det du lette etter?

Internasjonalt Marked tar en pause 

På grunn av ombygging av Kilden i 2019 blir det dessverre ikke Internasjonalt Marked i år. Kilden er viktig for matlaging og som base under markedet. Det er vanskelig å finne et godt alternativt sted, så vi tar en pause og kommer sterkt tilbake i 2020!

Kontaktinfo

Koordinator
Ingen - vi tar en pause i 2019 og kommer tilbake i 2020!