Bestill et besøk

Du kan bestille besøk på Tromøy bokollektiv via vår elektroniske bookingside minst 48 timer før besøket gjennomføres. Vi gjør oppmerksom på at det er regler for hvem som kan komme på besøk. 

Du kan også avtale ved å ringe 37 01 39 49 mellom 11:00 og 14:00 alle hverdager 

Ved spesielle behov gjøres egne avtaler direkte med avdelingen.

Munnbind

Alle som kommer på besøk, må bruke munnbind under hele besøket. Du må selv ta med munnbind. Det er viktig å fortsatt holde 1 meters avstand, selv når du bruker munnbind. 

Tromøy bokollektiv

Tromøy bokollektiv ligger solrikt til med stor og lett tilgjenglig hage. Det er fine turmuligheter som vi benytter når anledningen byr seg. 

Tromøy bokollektiv har 27 plasser fordelt på 4 avdelinger. Hver avdeling har eget kjøkken og lager all mat i avdelingen. Det er også en egen stue og veranda eller uteplass i hver avdeling.

Vi har en korttidsavdeling med 6 pasienter. Dette er en avdeling for vurdering i forhold til diagnose og funksjonsnivå . Oppholdet strekker seg vanligvis over 2 - 4 uker. Korttidsavdelingen har lege hver mandag, og sykepleier som følger opp faglig.

Vi har 3 langtidsavdelinger med 7 beboere i hver avdeling. Her kommer lege hver torsdag og sykepleier har ansvar for faglig oppfølging. 

Langtidsopphold

Praktisk informasjon ved langtidsopphold på bo- og omsorgssenter.

Besøk

Du kan bestille besøk via vår elektroniske bookingside minst 48 timer før besøket gjennomføres. Du kan også avtale ved å ringe 37 01 39 49 mellom 11:00 og 14:00 alle hverdager.

Ved spesielle behov gjøres egne avtaler direkte med avdelingen.

Munnbind

De besøkende må bruke munnbind når de er på besøk, dette må de besøkende selv ha med seg. Vi oppfordrer til å ha på munnbind på under hele besøket. Munnbind er ikke i stedet for å holde avstand, 1 meter er fortsatt gjeldene!

Kontakt oss

Tromøy Bokollektiv:
 
Vaktrom Tlf: 37 01 85 24 
 
Besøksadresse:
Skilsøveien 186
4818 Færvik
 
Avdelingsleder
Signe Christine Daaland Hol
Epost: signe.hol@arendal.kommune.no