Bestill et besøk

Du kan bestille besøk Saltrød bo- og omsorgssenter via vår elektroniske bookingside minst 48 timer før besøket gjennomføres. Vi gjør oppmerksom på at det er regler for hvem som kan komme på besøk.

Du kan også avtale ved å ringe 37 01 39 49 mellom 11:00 og 14:00 alle hverdager.  

Ved spesielle behov gjøres egne avtaler på telefon direkte med avdelingen.

Munnbind

Alle som kommer på besøk, må bruke munnbind under hele besøket. Du må selv ta med munnbind. Det er viktig å fortsatt holde 1 meters avstand, selv når du bruker munnbind. 

Saltrød bo- og omsorgssenter

Saltrød bo- og omsorgssenter - Klikk for stort bildeSaltrød bo- og omsorgssenter (Arendal kommune)
Vi holder til i i landlige omgivelser på Saltrød med fint uteområde med egen sansehage og bakerovn. Sykehjemmet har 34 enkeltrom, fordelt på tre avdelinger. Sykehjemmet er Livsgledesertifisert.
 

Det er to aktivitetssentre lokalisert her, den ene i en av fellesstuene. Her serverer vi også middag for deg som bor på Liatunet omsorgsboliger. 

Avdelinger

Avdeling A har 13 beboere med egen utgang til hage. Avdeling B er en skjermet enhet med 8 beboere, ny i 2014. Avdelingen har et tilrettelagt fellesareal med stue og kjøkken og egen utgang til hage. Avdeling C har 13 beboere med egen utgang til hage. Avdelingen ble modernisert i 2014 med mer tilrettelagt fellesareal, nytt kjøkken og flere enebad.
 

Tilbud

Vi har et mottakskjøkken der vi får mat fra Kjøkkenet i Arendal kommune. Du kan bestille kaker og brød - ta kontakt med kjøkkenet.
 
Sykehjemsoverlegen går på ukentlig visitt til faste tider. Nødvendig tannlege, øyelege og annen spesialisthelsetjeneste betales av bo- og omsorgssenteret. Dersom du velger å bruke andre helsetjenester enn de senteret tilbyr, må du ordne med bestilling og betale dette selv.
 
Vi har frisør som holder til på huset. Du kan bestille time direkte med henne eller be en av oss i personalet om hjelp. Frisørtimen må må du betale selv.
 
Vi har fotterapeut som du kan kontakte for avtale. Personalet kan hjelpe deg å bestille time. Dette må du selv betale.
 
Det er hyggelig med besøk av familie og venner. Dersom dere drar på tur, ber vi dere om å gi beskjed til personalet.
 

Langtidsopphold

Praktisk informasjon ved langtidsopphold på bo- og omsorgssenter.

Aktiviteter

 

Parkering

Asfaltert parkering nær bygget med god kapasitet.
 

Besøk

Du kan bestille besøk via vår elektroniske bookingside minst 48 timer før besøket gjennomføres. Du kan også avtale ved å ringe 37 01 39 49 mellom 11:00 og 14:00 alle hverdager.

Ved spesielle behov gjøres egne avtaler direkte med avdelingen.

Munnbind

De besøkende må bruke munnbind når de er på besøk, dette må de besøkende selv ha med seg. Vi oppfordrer til å ha på munnbind på under hele besøket. Munnbind er ikke i stedet for å holde avstand, 1 meter er fortsatt gjeldene!

    

Kontakt oss

Saltrød bo- og omsorgssenter
Vakttelefon: 37 06 23 31
Avdeling A:  37 06 23 11
Avdeling B:  37 06 23 12
Avdeling C:  37 06 23 13
 
Avdelingsleder
 
Besøksadresse
Liaveien 9
4815 Saltrød