Saltrød bo- og omsorgssenter - Arendal kommune

Saltrød bo- og omsorgssenter

Saltrød bo- og omsorgssenter (Arendal kommune)

Vi holder til i i landlige omgivelser på Saltrød med fint uteområde med egen sansehage og bakerovn. Sykehjemmet har 34 enkeltrom, fordelt på tre avdelinger. Sykehjemmet er Livsgledesertifisert.

Det er to aktivitetssentre lokalisert her, den ene i en av fellesstuene. Her serverer vi også middag for deg som bor på Liatunet omsorgsboliger. 

Avdelinger

Avdeling A har 13 beboere med egen utgang til hage. Avdeling B er en skjermet enhet med 8 beboere, ny i 2014. Avdelingen har et tilrettelagt fellesareal med stue og kjøkken og egen utgang til hage. Avdeling C har 13 beboere med egen utgang til hage. Avdelingen ble modernisert i 2014 med mer tilrettelagt fellesareal, nytt kjøkken og flere enebad.

Saltrød bo- og omsorgssenter - facebookside

Tilbud

Vi har et mottakskjøkken der vi får mat fra Kjøkkenet i Arendal kommune. Du kan bestille kaker og brød - ta kontakt med kjøkkenet. Sykehjemsoverlegen går på ukentlig visitt til faste tider. Nødvendig tannlege, øyelege og annen spesialisthelsetjeneste betales av bo- og omsorgssenteret. Dersom du velger å bruke andre helsetjenester enn de senteret tilbyr, må du ordne med bestilling og betale dette selv. Vi har frisør som holder til på huset. Du kan bestille time direkte med henne eller be en av oss i personalet om hjelp. Frisørtimen må må du betale selv. Vi har fotterapeut som du kan kontakte for avtale. Personalet kan hjelpe deg å bestille time. Dette må du selv betale. Det er hyggelig med besøk av familie og venner. Dersom dere drar på tur, ber vi dere om å gi beskjed til personalet.

Langtidsopphold

Praktisk informasjon ved langtidsopphold på bo- og omsorgssenter.

Aktiviteter

Oversikt over våre faste ukentlige aktiviteter

Parkering

Asfaltert parkering nær bygget med god kapasitet.

Besøk

Du kan nå besøke beboere uten å måtte uten å avtale tid.

Kontakt oss

Saltrød bo- og omsorgssenter
Vakttelefon: 37 06 23 31
Avdeling A:  37 06 23 11
Avdeling B:  37 06 23 12
Avdeling C:  37 06 23 13
 
Avdelingsleder
 
Besøksadresse
Liaveien 9
4815 Saltrød