Bestill et besøk

Du kan bestille besøk på Færvik bo- og omsorgssenter via vår elektroniske bookingside minst 48 timer før besøket gjennomføres. Vi gjør oppmerksom på at det er regler for hvem som kan komme på besøk.

Du kan også avtale ved å ringe 37 01 39 49 mellom 11:00 og 14:00 alle hverdager.   

Ved spesielle behov gjøres egne avtaler direkte med avdelingen.

Munnbind

Alle som kommer på besøk, må bruke munnbind under hele besøket. Du må selv ta med munnbind. Det er viktig å fortsatt holde 1 meters avstand, selv når du bruker munnbind. 

Færvik bo- og omsorgssenter

Vi har en flott beliggenhet på Tromøya med fin uteplass, i nær tilknytning til Tromøy bokollektiv, Tromøya frivilligsentral, Tromøy Røde Kors, hjemmsykepleien og omsorgsleiligheter.

Vi har en åpen avdeling med 32 langtidsplasser på enkeltrom, fordelt på fire grupper. Sykehjemmet er Livsglede-sertifisert.  

Tilbud

  • Kjøkken
  • Vaskeri
  • Møterom
  • Frisør
  • Kapell
  • Tromøy frivillighetssentral disponerer også et større møtelokale og tekjøkken

Praktisk informasjon

Praktisk informasjon ved langtidsopphold på bo- og omsorgssenter.

Parkering

Gode parkeringsmuligheter utenfor.  

Besøk

Besøk på institusjonene kan bestille besøk via vår elektroniske bookingside minst 48 timer før besøket gjennomføres. Du kan også avtale ved å ringe 37 01 39 49 mellom 11:00 og 14:00 alle hverdager.

Ved spesielle behov gjøres egne avtaler direkte med avdelingen.

Munnbind

De besøkende må bruke munnbind når de er på besøk, dette må de besøkende selv ha med seg. Vi oppfordrer til å ha på munnbind på under hele besøket. Munnbind er ikke i stedet for å holde avstand, 1 meter er fortsatt gjeldene!

Kontakt oss

Færvik bo- og omsorgssenter
Vakttelefon: 37 01 85 00 
 
Avdelingsleder
 
Besøksadresse
Skilsøveien 190
4818 Færvik