Bestill et besøk

Du kan bestille besøk på Elim bokollektiv via vår elektroniske bookingside minst 48 timer før besøket gjennomføres. Vi gjør oppmerksom på at det er regler for hvem som kan komme på besøk.

Du kan også avtale ved å ringe 37 01 39 49 mellom 11:00 og 14:00 alle hverdager  

Ved spesielle behov gjøres egne avtaler direkte med avdelingen.

Munnbind

Alle som kommer på besøk, må bruke munnbind under hele besøket. Du må selv ta med munnbind. Det er viktig å fortsatt holde 1 meters avstand, selv når du bruker munnbind. 

Elim bokollektiv

Bokollektivet ligger sentralt på Hisøya i flotte landlige omgivelser.

Vi har har 16 plasser, fordelt på 2 avdelinger. Hver avdelinger har 8 lyse og fine enkeltrom. Hver avdeling har eget kjøkken og vi lager all mat i avdelingen. Vi har også en egen stue og veranda i hver avdeling og stor og solrik sansehage utenfor. Vi har gjesteparkering.

Praktisk informasjon ved langtidsopphold på bo- og omsorgssenter.

Besøk

Besøk på institusjonene kan bestille besøk via vår elektroniske bookingside minst 48 timer før besøket gjennomføres. Du kan også avtale ved å ringe 37 01 39 49 mellom 11:00 og 14:00 alle hverdager.

Ved spesielle behov gjøres egne avtaler direkte med avdelingen.

Munnbind

De besøkende må bruke munnbind når de er på besøk, dette må de besøkende selv ha med seg. Vi oppfordrer til å ha på munnbind på under hele besøket. Munnbind er ikke i stedet for å holde avstand, 1 meter er fortsatt gjeldene!

Kontakt oss

Elim bokollektiv
Vakttelefon: 37 06 23 20
 
Avdelingsleder
Ingrid Hauge Bie
 
Besøksadresse
Kirkeveien 172
4817 His