Trenger du noen å snakke med?

Koronaepidemien kan gjøre hverdagen krevende og vanskelig og vi kan trenge noen å snakke med. Her har vi samlet en oversikt over ressurser og hjelpetelefoner som du kan kontakte.

Til barn og unge

Hvis du føler deg redd og alene, eller hvis du strever med vonde tanker: Det beste rådet er alltid å snakke med andre. Men hvem kan du snakke med? Her er våre råd til deg:

Til barn og unge - trenger du noen å snakke med?

Arendalshjelpa - psykisk helse og rus

Arendalshjelpa er inngangsporten til kommunens tjenester innen psykisk helse og rus. Arendalshjelpa er til for alle barn/ungdom/familier med psykiske vansker og voksne med psykiske lidelser og/eller rusproblematikk.

Arendalshjelpa

Assistert selvhjelp

Assistert selvhjelp har laget et nettbasert mestringsverktøy for deg som synes livet er i overkant utfordrende akkurat nå.

Assistert selvhjelp - hvordan mestre koronakrisen

Rådgivningstelefon for pårørende

Pårørendesenteret i Oslo tilbyr veiledning og råd om hvordan du kan mestre din livssituasjon som pårørende i denne krevende tiden med utbrudd av korona.

Rådgivningstelefonen for pårørende 22 49 19 22

Nasjonale hjelpetelefoner

Se vår side med oversikt over nasjonale hjelpetelefoner hvis du trenger noen å snakke med.

Nasjonale hjelpetelefoner - en oversikt