Hjelp andre eller be om hjelp

Vi er veldig glade for at mange innbyggere vil hjelpe andre i denne spesielle situasjonen.

Friskus - dugnad for Arendal under koronaviruset

Mange har engasjert seg i facebookgruppen Arendal står sammen.

Vi har laget en gruppe for å koordinere frivillig innsats i forbindelse med koronaviruset sammen med frivilligsentralene i kommunen - Tyholmen, Eydehavn, Hisøy og Tromøy.

Her kan du legge inn ting du trenger hjelp til i den spesielle situasjonen vi nå er i. Du kan f.eks. be om hjelp til handling, lufte hunden, få noen å snakke med eller gå en tur sammen med og lignende oppgaver som frivillige kan hjelpe med. Husk at vi ikke formidler tjenester som vanligvis skal løses av helsesektoren.

Gå til Friskus - dugnad for Arendal

Har du behov for hjelp?

Nå kartlegger vi behovet hjelp. Hvis du trenger hjelp ber vi deg fylle inn et skjema:
Skjema - hva trenger du hjelp til

Vil du delta som frivillig?

Så fort vi har oversikt legger vi ut frivilligoppdrag under fanen "KALENDER"  hvor du kan melde deg som frivillig.
Følg med på Friskus-siden.

Er du helsepersonell? Vi trenger deg

Vi kartlegger personell med helsefaglig bakgrunn som kan være aktuelle ressurser i forbindelse med korona-situasjonen. Kartleggingen gjelder personer som ikke er ansatt i Arendal kommune fra før.

Har du aktuell kompetanse og ønsker å bidra?

Registrer deg her

Kartlegging av personell - barnehage og skole

Vi kartlegger personell med erfaring fra barnehage og skole som kan være aktuelle ressurser i forbindelse med korona-situasjonen. Kartleggingen gjelder personer som ikke er ansatt i Arendal kommune fra før.

Har du aktuell kompetanse og ønsker å bidra?

Registrer deg her