Eldre ut på middag - Arendal kommune

Eldre ut på middag

Vi inviterer eldre hjemmeboende over 65 år på en 2-retters restaurantmiddag til 125 kr. Dette tilbudet er finansiert av tilskuddsmidler fra Helsedirektoratet.

Det er mange eldre som har fått kjenne på sosial isolasjon under pandemien. Nå som samfunnet er gjenåpnet vil vi gjerne gi de eldre nok en god grunn til å gå ut på byen igjen.

Svært god respons

Tilbudet "Eldre ut på middag" slo veldig godt an da vi lanserte tilbudet for mindre grupper i samarbeid med flere restauranter, hjemmebaserte tjenester, frivilligsentraler, frivillige, Tromøy helselag m.fl. i juni tidligere i år. Vi fikk veldig mange hyggelige tilbakemeldinger fra byens eldre innbyggere om at de satte stor pris på dette. Derfor er det med stor glede at vi med midlene vi har til overs fra tilskuddsordningen tidligere i år nå kan gi tilbudet til enda flere hjemmeboende eldre på en av byens restauranter.

Tilbudet er for hjemmeboende eldre over 65 år og tilskuddsordningen er i tråd med satsningene i Leve hele livet, hvor mat og måltider er ett av fem innsatsområder.

Vi oppfordrer alle eldre som blir med på dette til å invitere til samtale og hyggelig samvær over bordene disse dagene. Kanskje treffer du på gamle kjente, og kanskje får du nye bekjentskaper.

Praktisk informasjon

Tid: mandag 11. okt., tirsdag 12. okt. og onsdag 13. oktober fra kl. 13.

Sted: Madam Reiersen

Egenandel: kr. 125

Bordbestilling: Det er først til mølla for å få tilbudet, bestill plass på tlf. 37 02 19 00.

Hovedrett:

  1. Bakt torsk - bakte rødbeter, ertepure, ovnsbakte poteter og burre blanc
  2. Indrefilet okse - brokkoli, blomkål, urtebakte poteter og kremet peppersaus

Dessert:

  1. Pannacotta - bringebærsaus
  2. Sjokoladefondant – vaniljeis

Behov for transport?
Vi har begrenset med midler igjen til transport og vil derfor prioritere de som trenger det mest, hvis det gjelder deg kan du ringe tlf. 40 07 28 19 for avtale.