Saltrød bo- og omsorgssenter

Saltrød bo- og omsorgssenter (Arendal kommune) - Klikk for stort bildeSaltrød bo- og omsorgssenter (Arendal kommune)
Vi holder til i i landlige omgivelser på Saltrød med fint uteområde med egen sansehage og bakerovn. Sykehjemmet har 34 enkeltrom, fordelt på tre avdelinger. 
 

Det er to aktivitetssentre lokalisert her, den ene i en av fellesstuene. Her serveres også middag for beboere tilhørende Liatunet omsorgsboliger. 

Avdelinger

Avdeling A har 13 beboere med egen utgang til hage. Avdeling B er en skjermet enhet med 8 beboere, ny i 2014. Avdelingen har et tilrettelagt fellesareal med stue og kjøkken og egen utgang til hage. Avdeling C har 13 beboere med egen utgang til hage. Avdelingen ble modernisert i 2014 med mer tilrettelagt fellesareal, nytt kjøkken og flere enebad.
 

Tilbud

Vi har et mottakskjøkken der vi får mat fra Kjøkkenet i Arendal kommune. Du kan bestille kaker og brød - ta kontakt med kjøkkenet.
 
Sykehjemsoverlegen går på ukentlig visitt til faste tider. Nødvendig tannlege, øyelege og annen spesialisthelsetjeneste betales av bo- og omsorgssenteret. Dersom du velger å bruke andre helsetjenester enn senteret tilbyr, må du ordne med bestilling og betale dette selv.
 
Vi har tilknyttet frisør som holder til på huset. Gjør avtaler direkte med henne eller snakk med personalet. Frisør må du betale selv.
 
Vi har fotterapeut som kan kontaktes for avtale. Personalet kan hjelpe deg å bestille time. Dette må beboerne selv betale.
 
Det er hyggelig med besøk av familie og venner. Dersom dere drar på tur, ber vi dere om å gi beskjed til personalet.
 

Langtidsopphold

Praktisk informasjon ved langtidsopphold på bo- og omsorgssenter.

Aktiviteter

 

Parkering

Asfaltert parkering i tilknytning til bygget med god kapasitet.
Fant du det du lette etter?

Kontaktinfo

Saltrød bo- og omsorgssenter
Vakttelefon: 370 62 331
Avdeling A: 370 62 311
Avdeling B: 370 62 312
Avdeling C: 370 62 313
 
Avdelingsleder
489 98 745
 
Besøksadresse
Liaveien 9
4815 Saltrød