Kurs - når barn er stille/når barn blir sinte

Hva tilbyr vi?

Når barn er stille

Et kurs med fokus på forståelse av de stille barna. Barn som gjør lite ut av seg, avviser eller trekker seg unna andre kan lett bli oversett, glemt eller misforstått. Stadig flere barn forteller at de opplever ensomhet. Kurset skal være til hjelp for å forstå og kunne tilnærme seg disse barna med utgangspunkt i et følelses- og tilknytningsperspektiv.
 

Når barn blir sinte

Et kurs med fokus på å forstå barn som blir sinte. Mange strever med å ta imot sinne fra barna sine, selv når barnas sinne er berettiget. Men barn kan også reagere med sinne eller avvisning når de føler seg triste eller redde og har behov for nærhet. Kurset skal være til hjelp for å forstå barna med utgangspunkt i kunnskap om følelser og tilknytningen barna har til de voksne rundt seg. 
 

Varighet og deltakere

Begge kursene varer 1x3 timer. 
Antall deltakere: Minst 15, maks. 40.
 

Kursholdere

Begge kursene holdes av psykologer i Arendal kommune.

Hvem kan få tilbudet?

Foreldre og omsorgspersoner for barn i grunnskole- og barnehagealder.
 

Hva koster det?

Begge kursene er gratis.
 

Påmelding

Send mail til pamelding@arendal.kommune.no med navn, telefonnummer og hvilket kurs du melder deg på. Personlige opplysninger sendes på eget ansvar. For å behandle personopplysninger trygt kan vi ikke svare på spørsmål på e-post. Ta derfor kontakt på telefon eller send sms om du har spørsmål om kursene.

Du mottar en bekreftelse når vi har mottatt påmeldingen. Kursene holdes kun om mange nok er påmeldte innen fristen som er oppgitt. Vi gir beskjed like etter fristen om kurset blir avlyst. 

Fant du det du lette etter?

Kontaktinfo

Kursholdere

Psykolog William Lødrup
Tlf: 915 71 991

Sykepleier Anne Tveito
Tlf: 481 51 161