Når og hvor kan jeg stemme?

Valgdagen for kommunestyre- og fylkestingsvalget er mandag 9. september 2019, men du kan også stemme søndag 8. september.

Valgdagen

I år er valget utvidet med en ekstra dag i Arendal så du kan stemme søndag 8. september og på selve valgdagen 9. september.

• Søndag 8. september fra kl. 12:00 - 18:00
  • Mandag 9. september fra kl. 10:00 - 20:00

Forhåndsstemme

Det er mulig å forhåndsstemme til kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019 fra og med 10. august til og med 6. september. I Arendal kommune kan du stemme på biblioteket fra lørdag 10. august. Se åpningstidene.

I denne perioden kan du stemme i det forhåndsstemmelokalet du måtte ønske i hele landet. Det er viktig å huske på at det ikke er mulig å angre på sin stemmegivning i Norge. Det betyr at dersom du forhåndsstemmer, så kan du ikke stemme på nytt, heller ikke på valgdagen. Hvis du stemmer et annet sted enn din hjemkommune, må du gjøre dette så tidlig at stemmen din kan nå fram til rett kommune innen 10. september.

Husk legitimasjon.

Tidligstemme?

Dersom du ikke har mulighet til å stemme i den ordinære forhåndsstemmeperioden eller på valgdagen, kan du tidligstemme.
Ta kontakt med servicesentret på 37 01 30 00 for å avtale en tid. Vi har åpent mandag-fredag fra kl. 9.00-15.00.

Tidlig forhåndsstemmegivning er et tilbud for å sikre at alle velgere som ønsker, skal få avgitt sin stemme.

Endringer i valglokaler

I 2019 blir 17 valgkretser redusert til 12. Det betyr at noen av oss hører til en ny valgkrets. Husk du kan stemme ved alle stemmelokaler.

Disse valgkretsene slås sammen:

• Eydehavn og Saltrød slås sammen til en valgkrets og endres til Saltrød
  • Strengereid og Flosta slås sammen til en valgkrets og endres til Flosta