TV-aksjonen i Arendal

TV-aksjonen 2022

Planleggingen av årets TV-aksjon er så smått igang i Arendal. Vi oppdaterer fortløpende med informasjon på denne nettsiden når det er klart hvordan aksjonen skal gjennomføres i år. Du kan i tillegg følge TV-aksjonen Agder på Facebook for siste nytt og annen informasjon om årets aksjon.

Om årets aksjon og mottakerorganisasjon

TV-aksjonen NRK 2022 går til Leger Uten Grensers arbeid for å gi livreddende helsehjelp og medisiner til mennesker som trenger det mest. I år går TV-aksjonen av stabelen 23. oktober.

Vil du være med å bidra?

Send oss en e-post hvis du vil være med å jobbe som frivillig med TV-aksjonen. Det er mange roller som skal fordeles.

Hva

TV-aksjonen har vært arrangert hver eneste høst siden 1974, og har gitt livsviktig hjelp til millioner av mennesker. Totalt har TV-aksjonen samlet inn ni milliarder kroner. Du kan lese mer om historikken rundt TV-aksjonen her. TV-aksjonen består av en informasjonskampanje for å øke bevisstgjøringen rundt en global utfordring og en innsamlingsaksjon. Begge delene er like viktige.

Hvem

Alle kan bli med å bidra i verdens største dugnad. Privatpersoner, lag og foreninger, næringsliv, tros- og livssynssamfunn, barnehager, SFO'er, skoler, venninnegjenger m.m. Alle bidrag er gode bidrag. Kontakt oss gjerne dersom du vil bli med på en eller annen måte.

Hvordan

Mer informasjon kommer når nasjonale retningslinjer er klare. 
Det er mange måter å delta på. Enten ved å spre informasjon om informasjonskampanjen, f.eks. ved å bruke undervisningsmateriellet for barnehager og skoler, eller ved å lage arrangementer med inntekt til aksjonen. 

Når

Selve aksjonssøndagen er 23. oktober. 

Slik jobber vi

Mer informasjon kommer når nasjonale retningslinjer er klare.
Blimed.no legges det ut informasjon om årets aksjon og diverse kampanjemateriell fortløpende frem mot oktober. 

Kontakt oss

Tv-aksjonen Arendal

Leder:
Terje Eikin
Mob: 99 45 06 88

Koordinator:
Mette Olsen
Tlf: 37 01 34 00

Hilde Talsethagen
Tlf: 37 01 31 45