Tilbud til barn og unge under lærerstreiken

Er du rammet av streiken eller kjenner et barn eller en ungdom som er det? Her finner du en oversikt over tilbud i Arendal.

Denne siden oppdateres så lenge streiken pågår.

Arendal bibliotek - stedet du trenger?

Tilgang til lese- og studieplasser, informasjon og veiledning - gode åpningstider.

Vi har brettspill og sjakk – og kl. 12 kan du se film på Scenen.

Kanskje du rett og slett vil finne deg ei god bok, lese en creepy tegneserie – eller sjekke ut vår digitale tjeneste Pressreader som har over 100 magasiner på flere språk «For Kids & Tweens» ?
Eller kanskje du trenger et sted å «henge»?

Våre åpningstider

Mandag-torsdag: 10:00 - 18:00, fredag: 10:00 - 16:00, lørdag: 11:00 - 15:00
Velkommen til oss!

Du kan følge oss på Tiktok, Instagram eller Facebook

Ungdomstilbud på Kulturkammeret

Smia – En åpen møteplass for ungdommer mellom 13 og 25 år

Tirsdag - torsdag 14:00–20:00 og 14:00–21:00 på fredag.

Lokale: Smia 1. etg / Kraftverket Kafé & Scene (kun mandag)

Hos oss kan du spille bordtennis, PlayStation, Uno, tegne, danse, henge med vennene dine og bli kjent med nye folk. Vi ønsker å være en trygg møteplass for alle mellom 13 og 25 år. Vi har bordtennis, biljard, PS5, Switch og lydanlegg. Gratis middag serveres hver dag.

Studentkafé – Et dagtilbud for ungdom

Mandag - onsdag 10:00–14:00 og 10:00–12:00 på torsdag.
Lokale: Kraftverket Kafé

Kulturkammeret har åpen Studentkafé i kjelleren med inngang fra Poppes Plass. Det står alltid noe digg på menyen, og du har mulighet til å få deg en god kopp kaffe. Vi har PS5, Nintendo Switch, biljardbord og kunstmateriell.

Gaming-rom – Gamingtilbud for ungdom

Mandag–fredag 14:00 - 18:00
Lokale: 2. etg

Kulturkammeret tilbyr gratis et gamingtilbud for all ungdom hver ukedag. Her har du muligheten til å spille alle de mest populære spillene akkurat nå på gode gaming-maskiner.

Øvingstilbud – gratis for ungdom

7 dager i uka, ved booking.
Lokale: Kulturkammeret vest

Kulturkammeret har flere bandrom, studio og øvingsrom du kan booke når som helst. Her kan du øve og produsere musikk, enten alene eller med vennene dine.

Kulturskatt – en multikulturell ungdomsklubb

Tirsdager 15:00 - 17:00
Lokale: Kraftverket Kafé og Scene

Vi jobber mot en forestilling hvor vi viser frem sang, musikk og dans fra mange forskjellige steder i verden. Du kan forvente spennende workshops fra flere ulike musikk-kulturer. Tilbudet er gratis, og det blir servert mat. Er du i ungdomsskolealder eller over og har lyst til å dele fra egen kultur, eller å lære noe fra andre kulturer, er dette tilbudet noe du burde sjekke ut! Påmelding til solveig.kjolberg@arendal.kommune.no

Du kan følge oss på instagram eller facebook @kulturkammeret. Les mer om Kulturkammeret på vår nettside.

Tromøy fritidsklubb

Tromøy fritidsklubb er åpen for ungdomsskoleelever hver ukedag kl. 10-14.
Det er enkel servering hver dag. Det er mulig å få hjelp til leksene også.

På kveldstid har fritidsklubben følgende åpningstider:
Tirsdager kl. 17-21
Fredager kl. 19-23

Aldersgrenser

På tirsdager kan syvendeklassinger og ungdom opp til 18 år komme.
På fredager kan ungdomstrinnet og ungdom opp til 18 år komme.

Vi holder til på gamle Roligheden barneskole (Skilsøveien 238, 4818 Færvik).
Velkommen!

Etter skole-tilbud på Roligheten skole

Vi på Roligheden skole har valgt å ha åpent etter skoletid tilbud under streiken. Dette er for å gi elevene våre et tilbud om en åpen sosial møteplass, der alle er velkommen. Her kan elevene spille spill, bruke dansesal og flerbrukshall. I tillegg til dette har vi en åpen kantine, der de kan komme å kjøpe litt enkel mat og drikke. På onsdager får elevene våre tilbud om varm mat.

Mandager: 14:45 – 16:00
Onsdager : 13:30 – 16:00

Trenger du noen å snakke med eller hjelp?

Du finner god informasjon om tilbud på vår side om psykisk helse for barn, unge og familier

Tips oss om tilbud

Vet du om tilbud for streikerammede barn og unge som vi kan legge inn på denne siden? Tips oss på e-post.