Last ned logo

Arendal kommunes logo består av kommunevåpenet og logotype (skrift) ARENDAL KOMMUNE.
Logoen er utformet i to varianter: en standard og en som skal brukes der logoen ikke skal ta opp stor plass (eks. på brevark, hjemmesider, publikasjoner, annonser o.l).

Forholdet mellom elementene er konstant. Det vil si at du ikke kan forandre forholdet eller posisjonene mellom symbol og logotype. Byvåpenet skal ikke brukes alene, uten etter avtale med oss i kommunikasjon.

Jpg-filer

Png-filer

Ai-filer

Logo tekst til høyre (AI, 4 MB)

Hvis logoen skal brukes sammen med virksomhetens navn, i samspill med andre logoer eller til skilting av bygg  - se grafisk profilhåndbok (PDF, 17 MB).

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med oss i kommunikasjon hvis du lurer på noe når det gjelder bruk av Arendal kommunes logo.

Kommunikasjon

Camilla Havik Cole