Visma foresatt App til mobil

Med appen "Min skole" blir informasjon og dialogen mellom skole og hjemmet enda enklere og mer effektiv.

Visma Min Skole app, en skole hjem dialog tjeneste, som vil gjøre det enda enklere for både skolen og hjemmet å holde oversikten. Appen er tilknyttet skyløsningen Visma Flyt Skole og vil etterhvert utvides med flere funksjoner som fraværsregistrering og timeplanvisning – det viktigste samlet på ett sted.

Når foresatte laster ned appen logger de seg på med ID-porten første gang. Aktuelle barn som er i skolen vil da komme opp automatisk og dialogen med skolen kan starte. Min Skole vil gi foresatte rask tilgang til informasjon slik at de kan holde seg oppdatert på hva som skjer i deres barns skolehverdag. Appen lastes ned i AppStore for IOS og Google Play for Android. 

Brukerveiledning finner du her: Brukerveiledning Visma Foresatt App (PDF, 963 kB)

Med appen vil hjemmet etterhvert kunne registrere fravær direkte og skolen vil kunne gi foresatte informasjon om timeplan, lekser og aktiviteter. I tillegg kan både foresatte og skole sende og motta meldinger om forhold rundt barnet, som for eksempel ved aktiviteter utenom vanlig timeplan. 

Med Min Skole gjøres informasjon lett tilgjengelig og dialogen mellom skole og hjemmet blir enda enklere og mer effektivt.


Mer informasjon om Visma Flyt Skole finner du her.

Last ned for Android her: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.visma.vfsmobileparentapp

Last ned for Apple her: https://itunes.apple.com/no/app/min-skole-foresatt/id1355018418?l=nb&mt=8