Sierra Leone kveld på skolen

En torsdagskveld i november hadde Lunderød skole og ressurssenter sitt årlige arrangement til inntekt for barn i andre land. I år var det Sierra Leone i Afrika og den 4 år gamle jenta Nanah og hennes hverdag i landsbyen Kareneh som var i fokus.

Vi har hørt på musikk og sanger, og sett filmer fra landet. Flere av elevene har blitt kjent med jenta Nanah og den spennende hverdagen hennes i landsbyen Kareneh gjennom fortellinger og bilder.

Flere av elevene gleder seg til å vise foreldre og andre hva de har gjort og laget. Andre har mest glede av musikken og/eller filmene!

På selve kvelden ble det solgt gryterett (søtpotetgryte) og ris, pølser til de som heller ville ha det. Foreldre bidro til et rikholdig utvalg av kaker i kafe-delen. Salgsbordene på basene ble beundret og mye ble solgt.

Storebjørnbasen hadde rigget til et spennende loppemarked hvor det var mulig å gjøre gode kupp! Alma og hennes mor Marie kommer ut med smil om munnen.

I år var det felles kafe på Melkeveien og Pegasus, og praten gikk varmt. Elevene danset Bang bang-dansen til stor glede for både seg selv og tilskuerne, før de fleste forsvant inn i «kinosalen» på Orion basen.

Vi var sponset med fruktkurver og andre gevinster til lotteri. Alltid spennende hvem som vinner.

Totalt kom det inn hele 13 780 kr på selve kvelden og et personallotteri som ble lagt til. Tusen takk til alle var med!!