17.mai-feiring på Lunderød skole og ressurssenter

Tradisjonen tro - nærmeste dag før 17.mai feirer vi nasjonaldagen på skolen. I år var det ekstra stas siden selveste 17.mai ville bli så annerledes.

Vi samlet oss for å gå i tog, og før avmarsj sang vi og øvde på ropet vårt. Det er kun andre gang den fine fanen vår er i bruk, og det var 10.trinnselevene som var ansvarlig for å bære og å holde duskene. Det ble tungt etter hvert på grunn av vinden, så flere måtte trå til.

Toget gikk til Madshaven bo- og dagtilbud, og 2.trinn på Asdal skole gikk samtidig, så i år ble toget ekstra langt. Fine marsjer og 17.mai-musikk fikk vi gjennom høyttaler, i tillegg til sang og skolerop. På Madshaven var beboere og ansatte ute, og vi sang flere sanger. 2.trinn fra Asdal sang også. Det var også mange ivrige hurra-ropere.

Tilbake på skolen var det leker, og alle deltok med stor iver. Og til slutt ble 17.-maifeiringa avsluttet med is, og det virket som om alle var godt fornøyd med årets feiring!

Artikkelen kan også leses på her, på Sideblikk.

Liv Rostøl