Nyheter fra Lunderød

Stor innsatsglede på egne premisser

Fredag 19. februar arrangerte vi, tradisjonen tro, karneval på huset. Både elever og lærere kler seg ut i fantasirike kostymer.

Tradisjonen tro - nærmeste dag før 17.mai feirer vi nasjonaldagen på skolen. I år var det ekstra stas siden selveste 17.mai ville bli så annerledes.

Arendal kommune har vedtatt at alle skoler og barnehager i Arendal har stengt. Vedtaket gjelder fra 12. mars og frem til og med 26. mars.

Så er skolen i gang etter jule- og nyttårsfri, og jeg ønsker alle et riktig godt nytt år.

Årets omvendte julekalender bestod i å gi gaver til Kirkens bymisjon i Arendal. Tolv elever fra Lunderød skole og ressurssenter tok buss fra Asdal til byen.

En torsdagskveld i november hadde Lunderød skole og ressurssenter sitt årlige arrangement til inntekt for barn i andre land. I år var det Sierra Leone i Afrika og den 4 år gamle jenta Nanah og hennes hverdag i landsbyen Kareneh som var i fokus.

Med appen "Min skole" blir informasjon og dialogen mellom skole og hjemmet enda enklere og mer effektiv.

Elevene hos oss har ulike praktiske oppgaver. Her kan du lese om den gode jobben Truls og Daniel har gjort.