Internasjonalt Marked
Internasjonalt Marked

Internasjonalt Marked

Kanalplassen fredag/lørdag 17-18.juni 2016.

Internasjonalt MarkedInternasjonalt Marked har gått av stabelen i Arendal sentrum hvert år siden 1994, i regi av kulturenheten i Arendal kommune. 

Markedet er arendalssommerens mest eksotiske arrangement - et fargerikt møte mellom ulike kulturer og kulturytringer.  I en aroma av herlige matdufter blir Kanalplassen omgjort til en travel markedsplass og hensetter oss i et par dager til sydligere breddegrader.

Her er det salg av mat og andre produkter fra hele verden, informasjonsboder, dans, teater, konserter, oppvisninger, utstillinger mye mer.  

Helt gratis og uforpliktende kan du bli kjent med andre mennesker og kulturer, rusle rundt og titte, sette deg ned og slappe av med en matbit eller se på underholdningen fra scenen. 

Internasjonalt Marked var det første av sitt slag i Norge og samler ca 10.000 mennesker hvert år.  Flere hundre bidrar til markedet på forskjellig vis, som arrangører, frivillige, utstillere og artister. 

Formålet er å spre kunnskap og bygge bruer mellom ulike kulturer og folkegruppper. Det legges vekt på at markedet skal være religiøst og partipolitisk nøytralt, uformelt og ”velkommelig”, som en av våre nye landsmenn så treffende uttrykte det en gang.

Kontakt

Besøksadresse
Kanalplassen i slutten av juni / begynnelsen av juli hvert år

Postadresse
Arendal kommune, Kulturenheten,
Postboks 123
4891 GRIMSTAD

Koordinator
Nishi Asdal
tlf 990 21 122 

Hjemmeside
www.internasjonaltmarked.no

Hva skjer?

Kulturkalender  Foreningsregister